Weerbaarheidstraining

Weerbaarheidstraining omgeving Assen en Zuidlaren

FrankBeweegt biedt weerbaarheidstraining in Assen en Zuidlaren voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Deze weerbaarheidstraining wordt aangeboden op de 4 scholen waar ik werkzaam ben in Zuidlaren en Assen. Mocht jouw kind niet op één van deze scholen zitten, geen probleem! Je kind is alsnog van harte welkom voor extra begeleiding.

Wanneer komt mijn kind in aanmerking voor weerbaarheidstraining?

Kinderen kunnen soms moeite hebben om voor zichzelf op te komen in samenspel met andere kinderen, ze zijn dan niet zo weerbaar. Je merkt dan aan je kind dat het minder aansluiting heeft en wellicht wat minder vrolijk is. Het kan ook zijn dat je kind onhandige keuzes maakt in zijn reacties naar anderen zonder zich hier bewust van te zijn. Uiteraard is de relationele ontwikkeling erg belangrijk om je staande te kunnen houden. Dit geldt zowel voor nu, maar ook later als je kind volwassen is. Een weerbaarheidstraining zoals deze sluit heel goed aan bij de hulpvraag van uw kind. Deze training kan dan ook van grote waarde zijn voor de ontwikkeling van je kind.
Kinderen hoeven geen diagnose (classificatie) te hebben op welk gebied dan ook om in aanmerking te komen voor deze training. Het zou voor veel kinderen dan ook een duwtje in de rug zijn om zich weer stabiel en sterk te voelen, zowel in je lijf als in je hoofd.

Wat is de werkwijze bij FrankBeweegt

Bij FrankBeweegt wordt er door middel van spel en bewegen geoefend aan de hulpvraag van uw kind. Dit kan individueel of in een groep (maximaal 4 kinderen). Hierbij wordt een behandelplan op maat gemaakt in tegenstelling tot een vaste les indeling. Ook het aantal lessen kan variëren per kind. Voordat we starten zal er eerst een gesprek plaatsvinden met u als ouder en pas daarna zal er een kennismaking zijn met uw kind. Deze kennismaking zal gelijk in de gymzaal zijn waardoor uw kind gelijk een goede indruk kan krijgen van wat hem/haar te wachten staat. Tijdens deze kennismaking zal het kind ook de ruimte krijgen om vragen te stellen en te beantwoorden om elkaar zo beter te leren kennen. Afhankelijk van wat uw kind nodig heeft starten we eerst individuele lessen om daarna de geleerde voorwaarden (handvatten) in samenspel te leren toepassen.

Voor meer informatie stuur een mail naar info@frankbeweegt.nl of bel 0629295123.

Wie is FrankBeweegt?

Comments are closed.